Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEENDETS LÖFTE

 

Tomma händer

minns ansiktslinjer

 

kroppens konturer

följsamma i varandra

 

orden bollas

mellan skratt

och tårar

 

avhandlar allt

stort som smått

 

sista kyssen

smaken av oss

 

leendets löfte

ser mot framtiden

 

hoppet en luftballong

fylld av kärlek




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-16 18:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Framtids löften är poesi, ja !
2017-12-21

  S~A •••
Så fiiin
2017-12-17

  Anya VIP
Håller med Alice nedan. Livsbejakande poesi. Tycker om metaforen med luftballong i sista versen. Talande.

2017-12-17

    ej medlem längre
Älskar sådan här sensuell, livsbejakande poesi, som skänker sann glädje och livslust.
2017-12-17

    ej medlem längre
Din text är full av glädje och hopp inför framtiden, som när man skiljts åt efter ett speciellt möte.
2017-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt i kärlekens namn!
2017-12-16

    ej medlem längre
Kärlekens innerlighet och hela styrka bor i din fina dikt.
2017-12-16

    Jag är fan större än Sartre
Japp, så är den naiva romantikens romantik vi har inom oss.
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP