Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din varsels

 

 

din varsels närvaro
är en fjärilsvinge
på min axel
så lätt berörande
du sargar inte sagornas väg
folken vandrar med behag
där du skådar i eldblomma
folken stiger upp
röken är inte det mången tror nynnar du

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-16 19:49



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Underbar!
2017-12-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Väl skrivet !!!
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser