Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En bild av en bild av en bild...


Undran i natten

Om allt bara är bilder i min hjärna

måste ju även hjärnan

vara med i det bildgalleriet

med alla dess bilder. 

 

Vad fick du nu för bilder i min hjärna?




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 04:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP