Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juletid

Vintervitt tvättar rent allt grått
lurar ögat att världen är ren och oskyldig
På väggar och stolpar klättrar kulörta lampor
som främmande varelser tillfälligt på besök

Så går ännu en jul och vi firar svarta fredagar
som tillfredställer varje habegär 

Stilla tittar jag på granen som i rummet tagit plats
tänker en tanke om vad som händer kring planeten
och i en fjärran galax kikar en rumpnisse upp på himlen
undrar över alla stjärnor som blinkar ner från skyn




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2017-12-17 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP