Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

presentation

Jag är en 18 årig tjej från Stockholm som legat med 20 killar vilka alla har sårat mig.
Jag försöker jag låta fingrarna dansa över tangenterna eller greppa en penna eller bok,
istället för att bita på naglarna eller trasas sönder i mitt eget huvud.

Det blir mest till utlämnande och pretentiösa godnattvalser,
om såndant som stigmatiseras i verkliga livet,
om det som till en början ger en satans endorfinkick
men efter nån månad raserar ens
vett och etikett och får mig
dansa på tangentbordet

:)




Fri vers (Prosapoesi) av gräsanden
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-17 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gräsanden
gräsanden