Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYKTFÖRSÖK

 

I det vinterbleka

fastfrusna vingar

 

försöker lyfta

flyga över havet

 

mot ömhetens

skyddande hölje

 

värmen i blicken

som tinar frosten

 

att vingarna bär

förlorar hopplöshet

 

när tiden stannar

i stunden

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-18 17:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ikaros har fått frostade vingar. Solen finns i någons blick. I ett fruset nu skymtar solen över vinterlandskapet. Så bra!
2017-12-19

  M.Eta
Skönt om hopplöshet kan finna värmen någonstans för frusna vingar eller själar.Stark text.
2017-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och vackert!
2017-12-18

    ej medlem längre
Det ligger mjuk magi i dina ord!
2017-12-18

    ej medlem längre
Vinter och iskyla
är påfrestande
både utanpå
och inuti
så jag hoppas att
vingarna är starka nog
liksom viljan
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP