Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång i tiden.


När det var annorlunda

Förr
Det var bra
Inget som då, nej
Det kommer aldrig bli lika
Nu




Bunden vers (Annat versmått) av Björn Warghman
Läst 193 gånger
Publicerad 2017-12-19 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Warghman