Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tyd


betydelse

det betyder något för mig
han satt där

för dig är det ett roligt ställe bara
för mig är det slutet varken mer eller mindre

skär som kniven genom köttet
hon knycker på nacken
en muskel rycker till
en skakig rörelse bort




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-19 13:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snart 4:e advent
tiden vänder mot ljuset
kram <3
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Taly