Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köldbiten

Kölden biter sig stenhårt fast
Rimfrost bildar sitt vackra mönster
snirklar
snorklar
sylvassa spjut

Kan ett fruset hjärta tina?

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-20 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP