Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schakalerna jagar i grupp

i skuggorna kryper ökens jägare
söker efter byten

våldtar och torterar kvinnor
tändvätskor i vaginor
eld

den röda draken flyger över världen
vingslag av vrede över ökens schakalers
handlingar ej bestraffas


blodet frös till is
i du gamla
du fria

i tystnad vandra isfolket

Thor har fråntagits sin
hammare

Illuminates nya världsordning
måste ges av "fria vilja " från folket
rädslor har en underbar effekt
kontrollen blir eftertraktad befriare
bojor blir sedda som vingar
släpp bara in schakaler i skogen
så vill varje kanin in i buren




















































Fri vers av Elwania
Läst 483 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-20 23:12



Bookmark and Share


  Jan Johansson
Målande text
2018-01-06

  Stay Golden
Tung
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania