Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En knuff som förändrade livet





Rullade som en sten
utför bergets stup
landade med en duns
längst ner i dalens djup

grät och skrek
förbannade ödet
började se mig omkring
torkade flödet

en underbar plats
ville stanna och se mer
ropade ett tack
till den som knuffat ner




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2017-12-21 11:19



Bookmark and Share


    Linda Hjelm
Hoppas jag är en som får dig att vilja stanna..
2017-12-30

  Valter Örn VIP
Vi är många som hamnat på fel platser här i livet men som så småningom hittat nya utgångspunkter som berikat livet bättre.
2017-12-23

  Ezmeralda VIP
Ja så sant, ibland behövs en knuff för att man ska vakna och kunna ta in det som är bra.
Har även hänt mig, men inte förrän en tid efteråt har jag kommit till insikt vad det fick för betydelse för mig.
2017-12-23

  Maria Sundelin VIP
Ibland behöver vi nya perspektiv
Kramar
2017-12-23

  M.Eta
Ödet blev till något fint och vackert. Fin text.
2017-12-22

  Nils-Robert
Underbar beskrivning om livets öden
2017-12-22

  Annaemi VIP
Fin bild av livet.
2017-12-22

  Olof Lagerhorn VIP
En klok och väl utvecklad bild över hur dramatiska förändringar ger nya erfarenheter och insikter.
2017-12-21

  Salvation Pepper
Håller helt med Afrikas röda blomma!

2017-12-21

  Blomma-Stjärna VIP
en gåva det är att kunna se livet för vad det ger - en knuff kan förändra livet! - Fint och klokt och vackert skaldat!
2017-12-21

    ej medlem längre
O illustrativ känsla av flygturen
mot något spännande och nytt!
Helt fantastiskt skapat

2017-12-21

    Peter Söderqvist
En text som bär ditt signum. Förmågan att anpassa dig och gilla läget.
2017-12-21

  Eva Helene VIP
Ja, i stunden kan det vara svårt att se något positivt i det som oväntat händer men efteråt är det inte ovanligt att man känner tacksamhet. Bra skrivet!
2017-12-21

  S~A •••
Wow perfektion
2017-12-21

    ej medlem längre
Ja ibland kan det hända det man inte tänkt sig!
Fint rimmad dikt!
2017-12-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Du kloka och livsbejakande kvinna, ännu en tänkvärd betraktelse från din penna.
2017-12-21

    ej medlem längre
Ja, ibland är sådant, som först tycks vara en förbannelse, en riktig gåva. Tack för klokskap i skön, poetisk form.
2017-12-21

  Niliboy
Oj, ja ibland kan vi behöva en knuff åtminstone en rörelse.
2017-12-21

  ULJO
Säger mycket fina ord.
2017-12-21

  MALVAA VIP
underbar
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP