Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte förvånande att den tilltar i detta eftersatta land-ett land som kallas mitt hemland!


Antisemitismens välnärda rötter




Några dagar efter terrorhandlingarna i Göteborg

Valde media att återgå till normal Journalistik


Inte en rad mer om varför Antisemitismen ökar


Faktaresistensen är monumental

Förnekelsen än större


Hur kan det kännas att vara Jude i detta framtida Kalifat?

Höj straffsatsen rejält mot Antisemitisk propaganda

Skicka ut de nyrekryterade antisemiterna


Är det minsta jag begär


Av mitt fädernesland








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-21 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt