Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKUGGSPEL - haiku

Bortträngda tankar

kastar skuggor på marken

förmörkar solsken




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-26 18:31



Bookmark and Share


  Robert Gustafsson
Så sant! Väldigt fin.
2018-01-01

    ej medlem längre
Åh, så mycket det ligger mellan dina ord - så klokt och psykologiskt träffsäkert!
2017-12-27

  ULJO
Det som göms i snö kommer fram i tö
2017-12-27

    ej medlem längre
Saker som trängs bort kommer en dag fram i ljuset. En väl sammanhållen haiku.
2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP