Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Adjö Familjen! Vi lär nog aldrig ses igen.


Allt jag haft försvinner i intet




Ibland är jag tröstlös


Som ett mycket litet barn



Min familj är snart ett eko av min önskan



Jag gråter

Försöker förstå

Att jag aldrig passat in


Alltid varit en Ovanling

Vars blod aldrig är tjockare än


Vatten




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-21 19:31



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Allt försvinner som tårar i regn...
Dina ord känns å berör!
Bra skriftat, min vän!
2018-01-01

  HelenaW
Berörande.
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt