Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut

Under min korta tid
på jorden
skrämmer det mig
att jag alldeles för ofta ser
ett alldeles För Vackert Fenomen

Det Stilistiskt Perfekta
men ändå Tröttsamt
relativa, där de utskurna
argumentationerna
skrämmer mig till Likgiltighet ??

Kanske är det oviktig för Dig,
men min Mors kärlek
var aldrig relativ för Mig
och lika Absolut
Är Du för Mig ?

?? ??




Fri vers av Magnus Axen
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-21 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Axen
Magnus Axen