Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fjärilen älskar sin brännare /egen bild


ADVENT?frälsningen?

 

 Ljuset bränner fjärilen
Trots det mot elden flyger fjärilen
Fjärilen älskar sin brännare
är det för att bränna sina synder?
Kanske ja, kanske nej
Men
För att frälsningen skall ske
Så brinnadet av smutsiga synden
är ett måste

För
frälsningen sker inte
så länge synderna hänger våra kroppar
från nacken
nedanför nedanför
ytterligare nedanför
och
extra mycket längre till

så hjälte fjärilen är

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-22 08:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Svaret finns i Apostlagärningarna 2:38.
2017-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Tolkar texten som en längtan efter ljus och syndernas förlåtelse!
2017-12-22

  Öknens Ros VIP
insekter o fjärilar dras till ljuset som oftast blir deras död.
2017-12-22

  Larz Gustafsson VIP
"Brännandet av synder"?
Synden tvättas bort genom Jesu blod. Detta tillägnar man sig genom tro på Jesus, tro på Hans Ord.

2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA