Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna som vi kommer ihåg


I en tid det är som allra mörkast,
nu när solens frånvaro är anmärkningsvärt starkt

Den glimtar fram i korta perioder om dagarna
har vi tur värmer den våra ansikten

Oavsett hur långt bort den kunde vara 
minns jag den glädjen som jag fick


När du värmde mig då den inte fanns där.




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 478 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-23 07:58



Bookmark and Share


  Anders.L
Tycker att du fick till det riktigt bra med denna! starka känslor..
2018-03-17

  Anya VIP
Jaa det finns många saker som kan värma. Fint.
2017-12-27

  Carl-Johan Bachofner
Gillar upplägget med dialog. :)
2017-12-23

  LenaJohansson VIP
Fint diktat
2017-12-23

  Eva Langrath VIP
Kärleksfulla minnen
2017-12-23

    ej medlem längre
Vackra ord av kärlek.
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R