Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I bilder!


Tejprulle-Madness-Dåtid-Nutid!

Tejprullen finns fortfarande kvar!
En rest från en tid!
Måste det vara något speciellt med tiden?
Vilken nostalgi?
Finns nostalgin, eller är det vad vi eftersträvar?

Tejprullen finns kvar!
Ligger kvar , efter julens julpyssel, att slå in klappar!

Jag ser i bilder!
Tejprullen ligger där den ligger!
Inuti tejprullen formar sig kassetbandets rullar, som förr avgav musik!
De rör sig mot samma håll, som tejprullen snurrar, när man "smäller" av, en tejprullesbit, i tag (taget)!

Ändå smäller den inte lika högt som smällkaramellen?
Finns den kvar?
Idag 2017!
I bibeln talas det om att tusen år skulle vara lika med en dag!
Men om det är som jag beskriver?
Idag 2017- Ett år, är istället en dag!

"Smällkaramellen", samma papperssnörning som en kola, till exempel Werthers, ni vet ju att den finns kvar!(Trygghet i att veta att något är kvar, som barken på ett träd, samma trygghet, trädet har sina kläder, sitt liv, de lever i ensamhet eller par, och så gör vi)
Snörena på smällkaramellen, den enkla snörningens korsett!
Där tog dikten slut, och alla associationer!




Bunden vers av Mim
Läst 159 gånger
Publicerad 2017-12-23 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim