Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmå mig!

Hur ska jag hitta hem, med dig vid min sida?
Du är inte en person, du är en filosofi!

Ältandets historia; Jag hittade till dig en gång...
Förstod filosofin mig?
Skulle jag förstå filosofin än mer?




Bunden vers av Mim
Läst 195 gånger
Publicerad 2017-12-23 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim