Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRA SKRIVARVÄNNER OCH ANDRA LÄSARE!

Ni betyder mycket för mig. I nöd och lust, finns ni.

Och jag saknar er alltid när jag reser någonstans.

En fin helg med goda tankar och medmänsklighet

önskar jag oss alla.

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-23 16:24



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Tack, detsamma till dig.
2017-12-26

  M.Eta
Detsamma till dig, betyder mycket med respons på det man skriver.
2017-12-25

  Marita Ohlquist VIP
Din text är som en klapp på kinden
nu du får en hälsning med vinden
hoppas att fram den når
God Jul och Gott Nytt År!

2017-12-24

  ResenärGenomLivet VIP
Detsamma min fina skrivarvän...
2017-12-24

    ej medlem längre
Tack för den fina Julhälsningen! Allt gott.
2017-12-24

    ej medlem längre
Tack själv du fina kloka och generösa poetvän - tack för allt du gett mig/oss i år, ser fram mot nästa år med många nya texter från dig!
Ha en riktigt fin Julhelg nu!


2017-12-23

  Valter Örn VIP
Tack Elisabet för att du berikar oss med dina skapande tankar. Ha nu en fin helg och jag önskar dig ett nytt år som går som tåget !
2017-12-23

    ej medlem längre
Från oss alla (mig) till dig en riktigt god jul. Tack för alla fina texter och den medmänsklighet och mångsidighet i skrivandet som du bjuder på.
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP