Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2017


Dan före dopparedan






idylliska snölandskap
tomtar från svunnen tid
det förbereds
i hem och radhus

radhusen läcker
milda toner av julmusik
förväntan
och stänk av ljus
sipprar ut
i decembernattens råa fuktighet




Fri vers (Fri form) av Christer Foghagen VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-23 16:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För mig är morgondagen en helt vanlig söndag. Inget annat.
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP