Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repris från 2011 Foto Eva Hedlund


Julönskan

Till er alla önskar jag
en julefrid utan måsten
och oberättigade krav

att finna gåvan

minnas ett litet barn,

som föddes hemlös på vår jord
för att visa vägen, inte för att härska

utmana oss
att älska
dela sorg och glädje
med varandra

lindra nöden

det hemlösa
barnet kan finnas
i den du möter
just idag

kanske är det barnet i dig själv
du måste möta
hemlös vilsen
med en längtan att bli älskad,
försonad och förlåten

livets mysterium
här och nu
i var minut.

O Helga Natt! 
låt oss finna denna skatt

© Eva Langrath 2011




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-23 17:41



Bookmark and Share


  aol
Underbart sant skaldat vi är alla så ensamma i oss själva.
2018-01-01

  ULJO
Fint i juletid
2017-12-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
En skatt att
ta till för den
som vill var
texten Din
och nu blev
den även; Min!
Tack***
2017-12-26

  M.A.J.R
God jul på dig ! Fint
2017-12-25

  Anya VIP
God Jul vännen. Vacker med psykologisk touch.
2017-12-24

  Bibbi VIP
Jättefint!
2017-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP