Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul

Ljusen blinkar röd, grön och vit
en förnimmelse om pånyttfödelse
och på taket landar Hans vagn

I stilla signad juletid vibrerar
överflöd och armod sida vid sida
och på bordet serveras griljerad tradition

Paket frambärs med självklarhet
likt offergåvor i ceremoniell extas
och container fylls med söndertrasat omslagspapper

Klockan 15 tänder julvärlden sitt sista ljus
som tveklöst slår upp en låga
och där, just där börjar allt omigen




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2017-12-24 05:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP