Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung.

Sjung.

Dela med dig av din själ,
låt dem inte nudda din akilleshäl.

Sjung.

Låt hjärtat brista,
som att du snart livet mista.
Säg allt det där som skrämmer dig,
i en melodi. Låt det skapas ren magi.




Fri vers av poesispillror
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-24 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesispillror
poesispillror