Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas.

Andas.

Nu slocknar livets glöd,
och närmar sig gör livets död.

Andnöd.

Nu får jag stöd av syrgas,
kan inte nämna nästa fras.

Kippar efter luft,
nu tappar jag mitt förnuft.

Rädslan nu mig tar över,
och medicinerna mig söver.




Fri vers av poesispillror
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-24 08:48



Bookmark and Share


  Erik Gefvert
Blir mycket berörd av dina ord!
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

poesispillror
poesispillror