Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängel

fjäderlätt
bekymmersfri avklätt
värmande be
vakande
allt se

sjungande ring
lova ingenting
ängel utan börd
belys
en strimma
ta min skörd

vingarna dina
valthornet
släpp
och du
kyssas
av de mina
likt ingenting
du ännu sett




Bunden vers av MedVetAnde
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-24 12:18



Bookmark and Share


  Stay Golden
How sweet! :O
2017-12-24
  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde