Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSTECKEN

 

Segel fyllda

av byig vind

 

manar båten

över stormigt hav

 

vresiga vågor

slår karga klippor

 

vid synranden

skönjes fridlyst vik

 

krusiga vågor

skriver sandskrift

 

tecken för livet




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-28 18:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert målat...
2018-01-07

    ej medlem längre
Som livets resa, och på stranden formas nya avtryck. Stark avslutning!
2017-12-29

  ULJO
Berörande som alltid
2017-12-29

    ej medlem längre
Läser orden och känner hur alla sinnen berörs.
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP