Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmare

Ungefär 1 % av oss människor är drömmare. Vi är konstnärerna, skaparna, de som producerar innehåll.

Resten av oss, eller ungefär 99 %, är i varierande utsträckning konsumenter av innehållet som 1 %:en producerar.

Föreställ dig hur tom och fattig världen skulle vara utan oss som skapar. Varje konstnär vet hur det är att känna sig icke-uppskattad eller undervärderad. Och hur vi ibland måste förklara för människor varför vi har rätt att få betalt för vårt arbete.

Men, det är också viktigt att vi konstnärer värdesätter konsumenterna och förstår hur viktiga de är. Utan en publik blir det ganska meningslöst att skapa konst och det är åtminstone omöjligt att göra pengar på konsten.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-27 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP