Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en av mina låttexter. Låten heter "See Me" och är inte ännu inspelad, men den kommer...


See Me

We met, in Spring
You were, all that I had dreamed of
You moved my world, nothing was ever the same after that
We became lovers, you became my everything

See me
Hear me
Lift me up when I am weak
Fly with me when I am invincible
Make me feel like I am unique

You have, this wonderful smile
You make me, you make me want to eat you
You are like a flower, not always blooming but always so beautiful
You make me whole, I want to spend my life with you

See me
Hear me
Lift me up when I am weak
Fly with me when I am invincible
Make me feel like I am unique

You make me feel like I am really special
You are fascinated by the mystique
You bring out the best in me, you really make that happen
You make me see that I am not a freak

See me
Hear me
Lift me up when I am weak
Fly with me when I am invincible
Make me feel like I am unique

See me
Hear me
Lift me up when I am weak
Fly with me when I am invincible
Make me feel like I am unique




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tomas Karlsson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-10 21:10



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
SofieVem:

Tackar å det allra ödmjukaste! Och när det gäller min 2:a skiva, så håll inte andan...:-P
2023-11-08

  SofieVem VIP
Jättefin text! Du får lägga upp med ljudfil sen :-)
2023-11-07

  Tomas Karlsson VIP
Kungskobran:

Tack så mycket för din fina feedback! Jag måste nog gå och lägga mig nu, så kanske jag kan ta itu med ändringarna imorgon... :-)
2023-10-11

  Kungskobran VIP
Hoppas du inte misstycker men

i första versen andra raden ta bort ”all that I had” tredje raden skulle jag ta bort ” of”och ”after that” för bättre rytm

Tredje versen tredje raden skulle jag ta bort ”but”och ”so” för bättre flyt

Tredje raden fjärde versen ersätt that med it. That är ett tråkigt ord tycket jag och undviker det , svenskar använder det gärna ,i engelsk poesi undviker man
2023-10-10

  Kungskobran VIP
Härlig kärlekssång, ganska lätt att sätta melodi till.
2023-10-10

  Kale Ripoff
Wow! Lysande! <3

Den bokmärker jag!
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP