Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpa gitarr

du ska köpa en gitarr åt din dotter
och frågar mig om råd

jag ser hur du ryser
när jag säger att jag inte rekommenderar
att du köper nånting som inte kostar minst 100 €

sen sitter du hur länge som helst
och jämför olika gitarrer
som kostar 102 €, 105 €, 110 €

"hallå - det är fråga om ett musikinstrument!"
och du hänger upp dig på
hur du ska lyckas spara några euro

sen tar du din smarttelefon som har kostat över 500 €
och åker iväg i din bil som har kostat över 50.000 €
till en cafeteria och tar en specialkaffe som kostar 8 €




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-08 13:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kan man få en bra akustik gitarr för en tusenlapp ?
2023-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP