Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lill- Kisse är död

ingen vet varifrån du kom
ingen vet var du hör hemma

har du ett varmt hem någonstans?
har du kanske bara gått vilse?

"Världen är så stor, så stor,
Kisse, Kisse Liten"

ingen vet ens om du är en pojke eller en flicka

du är helt tydligt UTVALD
du är helt tydligt kysst av döden själv

och tidigt en morgon i november
tog Liemannen dig, huttrande under en parkerad bil

utan vänner, utan en eller flera människor som tog hand om dig
och "Den Allsmäktige Fadern" lät bara detta ske

jag tror inte att det finns någon Gud
om det fanns en Gud så skulle han ju vara ett Monster -

han låter varje dag och natt små fågelungar, ekorr-, igelkott-, kanin- och kattungar
födas till den här grymma världen

och sen sitter han bara och rullar tummarna
och njuter av att se när de som är lite svagare fryser eller svälter ihjäl

"The Lord Almighty watched when Lill- Kisse drew his/ her last breath...
and who even noticed when he/ she was PICKED UP BY DEATH?"




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-07 12:10



Bookmark and Share


  Kale Ripoff
Now I lay me down to sleep
I pray the Lord my soul to keep
If I die before I wake
I pray the Lord my soul to take

Hush, little baby, don't say a word
And never mind that noise you heard
It's just the beasts under your bed
In your closet, in your head

Exit light
Enter night
Grain of sand

Exit light
Enter night
Take my hand
We're off to never-never land, yeah
2023-11-09

  AKT VIP
Tråkigt att mista en vän.
2023-11-08

  siv birgitta.a. VIP
tack bra skrivit har mist många kissar.
har en 3 årig kisse som ger mig hoppet varje dag.birgitta
2023-11-07

  Kale Ripoff
Fy f*n...

Det här händer varje dag och natt omkring oss. Och vem bryr sig - ja, inte är det Gud i alla fall... :-(
2023-11-07

  Tomas Karlsson VIP
Solitaire:

Om jag hade vetat om fallet "Lill-Kisse" så hade jag personligen tagit hand om honom/ henne... <3
2023-11-07

  Solitaire VIP
Det är värre än vanligt i år, med övergivna husdjur.
Numera är det väldigt enkelt att ge ett litet belopp då och då till det lokala djurskyddet.

2023-11-07

  Kungskobran VIP
Teodiceproblemet alla teologers huvudvärk
Fint om den förlorade katten, kan vara uteliggare lika gärna

2023-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP