Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupblå

 

Det stora blå
en Marianergrav
11000 m djup
Djupblå, kall som is
att dyka i

En sexuell dröm
den omöjliga
Het som eld
så varm inombords

Var är vattnet
som törsten släcker
Var är hans händer
som stillar
heta flammor

Med bedjande blick
och tungors mål
Knäböjande
hon sig förnedrar

Vanmakten breder
sitt tunga täcke
Över hennes
arma öppna själ

Vari består livet
och denna kärlek
Om den inte finns
vem är hon då

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-27 00:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vacker
2018-01-09

  Annie b'larsson VIP
En intressant dikt. Gillar titeln. Djupblå. Det är vackert. Den sista strofen fastnar lite extra hos mig. En av de eviga frågorna, om ingen älskar mig, är jag värd något då? För min del är svaret omedelbart och glasklart JA!
2017-12-28

  aol
Så fint
2017-12-27

  ULJO
Fin text om längtan och kärlekens mysterium
2017-12-27

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om längtan och saknad efter den sanna kärleken!
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP