Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svart är svartare än svart...


Sötnos

 

 

rymliga gömslen

avklädda vrår

nischer av småmynt

som snabbt byter hand 

 

du bär din gloria så stolt 

på sniskan och bakochfram 

men ingen kan lura ett hjärta 

att pumpa och ej ta nån skit

 

de är ett bokbål

du en lysande prinsessa

klädd helt i svart:

svartare än svart

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-27 01:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så träffsäkert du skildrar den ärlighet som ibland göms bakom brinnande bokbål för att skydda det innersta ömtåliga hjärtat.
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP