Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virala ursäkter

Rullar tummarna kastar likes som på safari
En display med touch, gillar allt som ser farli
Ut,
Hus stjärnan med förkärlek till hyllning
Bjuder på mig själv som skymning
En,
Som somnar i drömmen
Ropar göm mig
Glöm mig, ej
Känner ensamhet fast jag slår på skärmen
Ljuset bländar som soluppgången
Viral jämnt och fryser i sängen
Tänker att följare tar bort ångesten
Kommentarsfältet som terapisamtalen
Upplösningen av att vara främmande
Till sig själv och alla andra, gör mig galen
Hör mitt jämrande, innan jag gör något
Dumt,
Och lämnar er,
Egoistisk men självklar som genomklart isglas
I hjärtat på daenerys sista drake
Det e jage, efter sista andetaget
Flämtande och där flög min ande
Sista önskan av tre
Jag ångrar inget,
Jag vill se hela världen i smärta
Innan jag sätter sista kniven i mitt hjärta



Stack, stack..




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-28 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael