Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man inte har något att göra


Telefon

En telefon.

10 olika siffror man kan trycka.

Miljontals olika nummer man kan komma fram till

10 olika nummer du kan i huvet.

En och samma ton vid alla.




Övriga genrer av Hemlig Agent
Läst 202 gånger
Publicerad 2006-06-01 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlig Agent