Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet lät mig hälsa på döden.

Ångesten sliter sönder mitt bröst,
inom mig är en skrikande röst,
jag söker febrilt efter tröst.

Behovet av att lätta på den trånga huden,
låta ångesten pysa ut och få ett evigt slut,
på det lidande som än idag jagar mig efter fem år,
som skapat sår och gjort att jag hamnat på bår.

På det lidande som lät mig hälsa på döden, när
jag befann mig i nöden och totalt hade tappat glöden.




Fri vers av poesispillror
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-30 15:09



Bookmark and Share


  Futureprincess
Sorgligt!
2018-02-04

  Murrey
Vackert nedskrivet, Kärlek till Dej och Livet :)
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

poesispillror
poesispillror