Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä. Ni fattar nog ändå...


Förtryckarens försvar

 

 

Som en giftorm
Som en mobbare
Som en rektor
Som en politiker

 

 

Drar du slingrande din väg
Mot större skrovmål
Mindre motstånd
Enklare erövringar

 

 

Men tyst i natten
Klädd i helsvart
Står jag beredd
Att krossa era okben

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-30 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med obändig styrka står du rak!
2017-12-31

  Fulbergarn
Gött, gött skrivet
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP