Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Särskilt tillägnad alla frusna hemlösa individer-människor som andra djur! Bild: CM Fäldt


Ett Gott Nytt år



Att i sanning vilja andra väl

Kanske har sina grunder

I min egen sorg


Empatin är definitivt inte gratis

Dock är den värd all smärta



Känslan är obeskrivlig

Att se en annan varelse

Som det vackraste

I livet



Så jag önskar ett gott nytt år

Till oss alla levande.




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-30 22:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Klokords skriftat!
Att vilja ont till
någon annan
leder ej till
något gott
för en själv!
;}

2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt