Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer köpa mer CD skivor.Bild:CM Fäldt


Ett av mina nyårslöften (Löfte 1)



Jag skall köpa mer musik!


Kanske låter detta löfte tunt

Musiker behöver bröd på bordet

Som de flesta levande


Därför kommer jag gratislyssna

På Spotify


För att sedan köpa albumet ifråga



Med uppenbarliga vinster för såväl mig

Som Artisten ifråga



Jag får högupplöst ljudkvalitet =1,41M bit/s

Istället för Spotify som erbjuder max 320bits/s


Streamad gratismusik ligger i runda slängar

På 100bits/s



Kort sagt-köp musiken på cd

Du får minst 7ggr högre ljudkvalitet!!!

I flera fall 14ggr!!!


Så byt inte ljudanläggning

Byt källa!









Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-30 23:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tack för gott klokt råd!
Köpte 24 -cd skivor
Från bibliotekets
Utrensande källor
För 100-kr!
Mindre vad 1 ny cd
Kostar!
Har nu förkovrat mina
Öron från Västsharisk
Musik till western country
Samt musikorgie från
Pianogeniet Keith Emerson
Allt går igen! Om den söker
så skall den finna!




2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt