Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu blir det moll


Umrijeti davajuci/ Att dö givande

 

Kako je zalosno 

Umrijeti davajuci 

A to sto dajes  

Onaj kome dajes

To koristi protiv sebe

Umjesto da s tim sebi pomogne 

 

Så sorgligt det är

När man dör givande 

Och det man ger

Den man ger till

Använder mot sig själv 

Istället för att hjälpa sig själv 

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-31 00:48



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja oändligt sorgligt
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP