Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag måste komma vidare med den gnutta liv jag har kvar!


Nyårslöfte no2


Jag kommer inte längre acceptera att bli nedvärderad

Kommer hantera dylika övergrepp

På ett mycket resolut sätt!




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-31 00:48



Bookmark and Share


  bumerang

Tar intryck av dessa rader.
Tack!
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt