Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reumatoid artrit av den aggressiva sorten kan jag inte ens önska mina fiender!


Nyårslöfte no3



Jag skall hantera min sjukdom

Göra vad kan


Att vara den man jag vill vara

Med krycka och trasiga fötter


Vill jag vara krigare

Till jag dör.




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-31 01:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En önskan så god som någon. Önskar dig bättring om så kan ske.
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt