Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rastlös så här i natten, skriver smörja. då skriver man om cigg, om du vill, du nu läsa kan börja...


Cigg (ren nonsens)

cigg

Då jag var mamma 
vid tjugo 
Fanns ej åderbråck 
dock celluliter 
Rökte tjejcigg 
av märket Vienna 
blekt hår av Henna 
det var mina 
rökfyllda meriter 
Dock byttes 
Vienna mot 
Blend Ultima 
Det var det nya fina 
Jag fick lite av allt 
Jag var tjej 
och att röka var ballt 
Låga värden av 
nikotin och tjära 
Vad mer kunde 
man som rökbrud 
begära 
Tjejciggen Vienna 
dog ut 
Långt innan jag 
med särbon 
gjorde slut 
Men ack du ljuva 
80-tal 
Minns den nästintill 
som helig och sakral 
Gula fingrar 
och guldblekt hår 
En matchning i färger 
Jag minns det som igår... 

(fast så gula var (är) inte fingrarna....haha)

edit: Vienna kom tidigt 90-tal

 




Övriga genrer av Valkyria-Fatale
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-31 01:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt flyt och humor,
alla rökte inne som ute det var inget med det.
Nu pillar alla på sin mobil ute som inne
det är inget med det.
2017-12-31

  Fulbergarn
coola rim så coola, nuför tin är det snus
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale