Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skaffa en Davidsstjärna att pryda min hals!


Nyårslöfte no4



Antisemiterna kommer få en del energi att hantera


Jag är vansinnigt trött på undfallenheten gentemot

Dessa avgrundsdemoner!


Jag är visserligen inte Jude

Men jag är en tänkande och kännande människa


En människa som väljer att säga nog är nog

Hoppas min Davidsstjärna kan höja ett och annat....



Ögonbryn




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-31 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt