Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aktivt vägra reklamterrorn i våra medier!


Nyårslöfte no5



Jag kommer definitivt inte köpa något

Som stört mina stunder i media!


Kan man inte sälja sina produkter

Utan evigt jävla tjat


Kanske produkten är skit!?




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-31 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt