Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlighetstecken var bara ett tecken

 

Kärleken är 

Oändligt blind

Och du som trodde

Oändligt mycket på den 

Du svalde lögn efter lögn 

 

Nu känner du dig oändligt naiv 

Och oändligt besviken 

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-31 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP