Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista dagen

en låt jag skriver kommer att bli min sista
men det vet jag inte när jag skriver den

en dikt jag skriver kommer att bli min sista
men det vet jag inte när jag skriver den

man tror att man ska leva för evigt
men en dag kommer att vara den sista

den sista, den sista dagen

en gång vi pratar kommer att bli den sista
men det vet vi inte när vi gör det

en gång jag älskar kommer att bli den sista
men det vet vi inte när vi förenas

man tror att man ska leva för evigt
men en dag kommer att vara den sista

den sista, den sista dagen

så skriv, ät, drick, prata, skratta, kramas, älska
som om det var sista gången
för en gång kommer att vara den sista

man tror att man ska leva för evigt
men en dag kommer att vara den sista

den sista, den sista

den sista, den sista dagen




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tomas Karlsson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-31 10:34



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
iaf den sistaste sista dagen för det senaste året !!!
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP