Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad

 

vad sår du min tanke i hjärtats jord

vad spirar i mina händers åkrar

vilket bud bär fåglarna med




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-31 14:03



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Måhända släpper fåglarna ner frön.
Frö, så, spira.
2020-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Här får det plats oerhört mycket i tre rader.
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser