Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt år till alla poeter!

 

Jag tackar för året

med alla poeter

som Thu, eller ADI Nehlin.

Jag känner en del av er,

vet vad ni heter,

men framförallt ordpoesin.

 

Jan Widströmers strandlunk,

en torpdikt av Måna,

Melona som för mig i trance

- och DominiQueen

upphör aldrig förvåna

i texter med mystisk substans.

 

Eclipse, Ciralina

och Minkki från öster

Ken Cassel och Fredrik P:

ni bjuder mig texter

som glädje och tröst är

- så fortsätt med det, får jag be!

 

Ja, Lodjurets klokskap

och kärlekens Verah

är möjligt att möta här

och Sorunda-Pelle,

Nils-Robert med flera

och givetvis Surface to air.

 

Ni är ju så många

som skriver ur livet

vi lever tillsammans nu.

Vi bor förstås spridda

men det som blir skrivet

förbinder ett jag med ett du.

 

Så tack, Öknens Ros,

Eva Langrath och Lando,

Larz Gustafsson, Max Poisé!

Vi väljer och vrakar

och gillar och kan då

med bokmärke säga: succé!

 

En vän Kaktusblomma

en Kilgore och Lili

och Själsögas sällsamma land

- vi möts, och jag tror

att det aldrig blir still i

vårt eget lyriksamarkand.

 

Så tack redaktionen

och alla som skrivit

det år som snart nog har flytt.

När vi åter vaknar

så har det nyss blivit

ett helt nytt års morgon som grytt!

 

 

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-31 18:59



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Gott nytt poetiskt år önskar jag dig också Peter!
2018-01-04

  soligajag_1 VIP
Tack Detsamma !!
Ett Gott Nytt År ! Önskar Soligajag_1
En Värmande Kram !
2017-12-31

  Eva Langrath VIP
Tack detsamma och Gott Nytt År till dig
2017-12-31

    ej medlem längre
Tack detsamma önskar jag "Morgonsvanens" diktare, havsmannen Peter!
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP