Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt år

Snart glider det gamla året in
i minnenas rum
lägger sig till vila för att dö
en mindre död

Det nya året träder in
med oskrivna blad
sårbart och naket
formbart som mjuk lera




Fri vers av innakarin
Läst 151 gånger
Publicerad 2017-12-31 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin